Az Apesyto az első olyan vállalat, amely az iparágát megváltoztató koncepciót fejlesztett ki, amelyet közösségi kiskereskedelmi marketingnak hívnak.

Az Apesyto innovatív társadalmi marketingstratégiája lehetővé teszi a Hozzád hasonló emberek számára, hogy népszerűsítsék az Apesyto márkát azáltal, hogy használják és egyszerűen megosztják annak biztonságos, stilusos, és innovativ termékeit, miközben jövedelmet és jutalmat generálnak számodra. Szociális kiskereskedelmi márka vagyunk, amelyet a vásárlók és a mindennapi kisvállalkozók számára építettünk fel. Elkötelezettek vagyunk a független közösségi vállalkozóink sikere mellett, és megosztjuk energikus lehetőségeinket velük.

Az Apesyto azonban nem csupán egy fantasztikus márka – termékeink és üzletünk életmódot mutatnak, megmutatják másoknak, hogyan kell tiszta módon élni, okosan vásárolni, további jövedelmet keresni és visszaforgatni magunkba.

Vállalatunk azért jött létre, hogy a mindennapi emberek számára érthető, és elérhető megélhetési forrást és pénzügyi stabilitást nyújtson.

Felismerés. Döntés. Lépés.

A fejlődés választás, és hisszük, hogy egyetlen lépéssel kezdődik. Amikor úgy döntesz, hogy tiszta életet akarsz élni a mai világban, akkor arról döntesz, hogy pozitívan befolyásolod magad, családod és a környezeted. Velünk a tiszta táplálkozás, a tiszta áruk használata és a tiszta lelkiismeret mellett döntöttél.

Ez az Apesyto választása.

Marketing Terv:

Kész, kidolgozott és bizonyítottan működő rendszert kapsz, amit ha alkalmazol, az eredmény megérkezik.
Korlátlan felső jövedelem, többszintű kifizetés.
Hibrid – tridens rendszer.
Szponzorok, akiknek alapvető üzleti érdeke a felelősséggel történő támogatás és tanácsadás.
Minimális befektetéssel el tudod indítani vállalkozásodat.
Saját ütemedben építheted az üzletedet.
A marketing vagy reklámköltséget a cég az ajnlónak fizeti ki, és nem a TV, rádió vagy írott sajtó hirdetési felületeire.
Jutalékrendszer átlátható, könnyen érthető és ösztönző.
11 féle javadalmazást fizet ki a cég.
Örökölhető.
Kockázatmentes.
Az aktív és passzív jövedelmet párhuzamosan biztositja.
Itt nem kell, hogy a saját pénzedet fektesd be leendő vásárlóid termékeibe. Amit vásárolsz, azt csak magadba fekteted.
Image module

Mitől mentes?

NINCS kötelező termékfelhalmozás!
NINCS kötelező termékeladás!
NINCS kötelező teljesítmény elvárás!
Amíg az aktivitásodat fenntartod, az összegyűlt pontjaid nem nullázódnak le, még akkor sem, ha éppen nem dolgozol a struktúrádban!
Gyerünk, regisztrálj most
és tájékoztasd ismerőseid is minél gyorsabban erről a lehetőségről, melyért nagyon hálásak lesznek Neked!

Arra jöttünk rá, hogy már milliókat átvertek világszerte az úgynevezett „40/40/40”-es csalással. Az elkövetők rávesznek, hogy dolgozz valakinek heti 40 órában 40 éven át, azzal az ígérettel, hogy végül a fizetésed 40%-át fogod életed végéig kapni. Ennak az átverésnek a másik népszerű neve: „munka”. Ha már áldozatul estél ennek a megtévesztő átverésnek, még nem késő saját lábra állni! – csak Te szabadíthatod fel magad!

Gondolkodásmódod megváltoztatásával képes leszel az önmegvalósításra, hogy igazán AZ LEHESS, AKI VAGY! Összeszedtünk néhány célt, amit ti fogalmaztatok meg:

Banner image
Vállalkozni szeretnék:
Olyan vállalkozást keresek, ahol nem kell sok pénzt befektetni, és kockázat nélkül indulhatok.
Banner image
Diák vagyok:
A tanulmányaimhoz sok pénzre van szükségem, de nem akarok a szüleimnek anyagi terhet jelenteni.
Banner image
Állást keresek:
Hiába járok munka után, nem találok megfelelőt. Nagyon magasak a követelmények, az elvárások.
Banner image
Otthoni munkát keresek:
Valami otthonról végezhető munkát keresek, amivel a gyerekek mellett is tudok foglalkozni.
Banner image
Mellékállást keresek:
Van munkám, de nem vagyok elégedett vele. Olyan mellékállás lenne jó, ahol én osztom be az időmet.
Banner image
Aktív nyugdíjas vagyok:
Dolgoztunk sokat, mégsem tudunk a nyugdíjból megélni. Egyébként is jobb valamivel foglalkozni, mint unatkozni.
Banner image
Nem élek meg a fizetésemből:
Szeretem a munkámat, de sajnos nem élek meg belőle. Szeretném, ha a küzdelem és a stressz nem vonná el a figyelmemet a munkámtól.
Banner image
Váltani akarok:
Túl nagy a stressz, túlhajtom magam, kimerült vagyok. Elegem van, váltani szeretnék!
Banner image
Vendéglátós vagyok:
Mivel növelhetem a forgalmat és kereshetnék pénzt a csak egyszer betérő vevőkből később is, hogy legyenek törzsvásárlóim?
Banner image
Bioboltom bővíteném:
Hogy növelhetném forgalmam, hogy a vevőim, ha elmennek, később is a vevőim legyenek on-line? Hogy terjeszkedjek külföldre?
Banner image
Szépségszalonom van:
Hogyan tudnám növelni vásárlóim bizalmát, és ezzel a saját bevételeimet?
Banner image
Vállalkozó vagyok:
Hiszek a több lábon állásban, és érdekel minden, amivel nőhet a bevételem és a kiadásaim csökkenhetnek, tetszik a passzívan megszerezhető jövedelem.
Banner image
Élni akarom az életem:
Szeretek élni! Szeretek emberek közt lenni! Szeretnék egy jó csapatot, egy jó közösséget!

Muszáj, hogy tudd, merre tartasz, és tudd, mit akarsz az élettől. Ne engedd, hogy mások mondják meg neked, mire vagy képes.

Gondolkodj nagyban! Merd elhinni magadról, hogy a legjobbat érdemled, neked is jár a gazdag, boldog élet. Higgy az álmaidban, tűzz ki nagy célokat, és ha csak a töredékét sikerül is elérned, már sokkal többre vitted, mint az emberek többsége.

Építsd fel a saját üzleted a segítségünkkel!

A világ milliomosainak nagy része ezt a szisztémát használja ki anyagi függetlenségének elérésére, mert ez az egyetlen vállalkozási forma, ahol milliós befektetés, előképzettség és kockázat nélkül több milliós passzív jövedelemre lehet szert tenni.

Innovatív termékeinkkel és szolgáltatásainkkal az üzletág élvonalához tartozunk.

A vállalat fő profilja maradt a nemesfém kereskedelem, de az elmúlt években erőteljes profilbővítésbe kezdtünk, így ma már portfóliónkba tartozik a más nemzetközi kereskedelem is.

Az Apesyto vállalat küldetését egy TUDATOS KÖZÖSSÉG létrehozásával kívánja megvalósítani. Ehhez a Community Retail Marketing vállalati formát, azaz a közösségi kereskedelmi vállalatot választotta. A közösség tagjai egy olyan utat járnak be, amely a tudatos élet legmagasabb fokára emeli őket.

Ezért tűztük ki magunk elé azt a merész célt, hogy az Apesyto-t a világ legsokszínűbb, legigazságosabb és leginkább befogadó munkahelyévé tesszük. És nem csak a magunk kedvéért támasztunk magas elvárásokat. Azért tűzzük ki ezt az ambiciózus célt, mert tapasztalatból tudjuk, hogy az egyenlőtlenség csökkentése és megszüntetése nehezen megvalósítható, ha csak a fokozatos változásért dolgozunk.

A siker egyik kulcseleme a magas társadalmi pozíció megőrzése egy olyan változó üzleti környezetben, amelyet a tradicionális értékek és gyakorlatok elvesztése jellemez.

Üzlet elindítása:

Pénzkereset minőségi termékek értékesítésével:
a. Kiskereskedelmi árrés
b. affiliate program
c. növekedési bónuszok ahogy a vállalkozása is nő
d. ösztönző juttatások
Elégedettségi garancia…
Minőségi termékek
Tanulás
Eszközök a vállalkozáshoz
Gyerünk, regisztrálj most
és tájékoztasd ismerőseid is minél gyorsabban erről a lehetőségről, melyért nagyon hálásak lesznek Neked!

Legyen saját vállalkozásod, azonban soha nem maradj benne egyedül.

“Értékalapú klubként célunk olyan átlátható, közösségépítő vállalatként működni, amely azt a felemelő érzést nyújtja minden tagjának, hogy felelős cselekedeteivel sokat tesz a társadalomért és közvetlen környezetéért.”

(Németh Tibor Péter)

A tudás az egyetlen olyan valós vagyoni érték, amit ha átadunk a másiknak, attól mi nem leszünk szegényebbek. Ha ugyanannyi tudás adok neked, és te is nekem, akkor dupla annyi tudásunk lesz. Ha én adok 100 Ft-ot neked, és te adsz 100 Ft-ot nekem, akkor mindkettőnknek csak ugyanannyi marad, mint előtte volt…

Kétféle ember létezik a világon: Az egyik, aki az élete folyamán megtanul eladni, ő gyarapodik. A másik, aki nem, az csak vesz, és egyre kevesebb pénze lesz!

Gyakorlat teszi a mestert: az értékesítés gyakorlati munka…

Mottó:

Tanulj, taníts, inspirálj!

Image module
1.
Az oktatás kulcsfontosságú:
az „Academy” célja, hogy segítse Önt céljai elérésében. Gyakorlati tudásra épül. Az évtizedek alatt sikeres üzletépítők legjobb tudását gyűjtöttük össze….
2.
Tanfolyamok alatt megtanulja:
- hogyan lehet pénzt csinálni
- eladási ismeretekhez jut
- termékismeretekhez jut
- elsajátítja az üzleti alapokat, vállalkozói ismereteket...
3.
Személyes tanulás: Saját csapata számára testreszabható személyes tanulási tartalommal
- PPT
- Videók
- Leírások
- Hanganyagok
4.
Saját ütemterv szerint tanulhat…
Csatlakozz Te is, még ma!