Layer
Layer
Layer

Bellator Budapest 2018

Világsztárokkal tért vissza a Bellator Budapestre

Jelen korunk egyik legnagyobb ketrecharcszervezete immár harmadik alkalommal rendezett gálát Magyarországon.

Az MMA-sok között először lépett az oktagonba Budapesten az olimpiai bajnok birkózó, Növényi Norbert fia, ifjabb Növényi Norbert, aki 18 évesen, a gála legfiatalabbjaként egy fojtással magabiztosan elbánt a nála 20 évvel idősebb német–török Mehmet Yüksellel, megtartva hibátlan mérlegét a profik között.

Édesapja négy sportágban – birkózás, kick-box, MMA, grappling – lett a világ legjobbja, s bár ifj. Növényi Norbert is kipróbálta a kosárlabdát, úszást, futballt és az akrobatikus táncot, majd 13 évesen grappling világbajnoki címet szerzett, ő mégis más célt tűzött ki maga elé: az MMA legjobb harcosává válni. A 18 éves versenyző pontosan tudja, hogy ez az út sok munkával van kikövezve, de az első „hivatalos lépést” már megtette, hiszen a Bellator történek legfiatalabb harcosaként lépett ketrecbe az április 6-i budapesti gálán.

Nyilatkozatában pont úgy beszélt, mintha cégcsoportunk vezetőit hallhattuk volna: „Jól látja, meg van egy egészséges önbizalmam, ami kell ahhoz, hogy az ember haladni tudjon felfelé a ranglétrán. Sajnos, sokan ezt nagyképűségnek hívják, pedig fogalmuk sincs, hogy mennyi munka van mögötte. Fiatal vagyok, néha felkapom a vizet, ha ilyet hallok, de aztán elkezdek edzeni és elfelejtem. Apa szerint a sikert nem adják ingyen, és az edzésbe fektetett munka győzelmekben térül meg. Talán emiatt is szeretem ennyire ezt az egészet, mert egyre biztosabban tudom, hogy harc- és győzelemfüggő vagyok.”

Ennél szebb magyar sikereket nem is kérhettünk volna, mint amit pénteken láttunk a ringben. Éppen ezért szponzoráljuk a további sikerei érdekében ifj. Növényi Norbertet!