Image module

A Great golf adventure

Kedves Támogató Partnerünk!

Cégünk 2017-ben első alkalommal rendezte meg a GCT Holding Golf Tour 5 állomásos golf versenysorozatát, mely egyben kulturális és gasztronómiai élményt is kínált. Az volt a célkitűzésünk, hogy olyan programsorozatot indítsunk útjára hazánkban, melynek minősége eléri a nagyobb európai, illetve amerikai tour-ok színvonalát. Az eltökéltség azon hitvallásból származott, melyet e sportág is képvisel: ”magas szintű szolgáltatást nyújtani a játékosainknak és partnereinknek egyaránt”.

A golf minden szépsége és izgalma mellett versenyeink egyben társasági események is voltak, hiszen kiváló lehetőséget biztosítottak új ismertségek megkötésére, régi kapcsolatok megerősítésére, családi programként pedig összekapcsoltak több generációt. Együttműködő partnereink megjelenésükkel és szolgáltatásaikkal hozzájárultak versenysorozatunk sikeréhez, ezáltal növelve rendezvényünk sokszínűségét. Többek között ennek is köszönhetjük azon pozitív visszajelzéseket, melyek a mai napig folyamatosan érkeznek hozzánk, és melyeknek köszönhetően 2018-ban is megrendezésre kerül versenysoroztunk, új meglepetésekkel bővülve.

Ezúton szeretnénk külön megköszönni az Apesyto támogatását, hogy a versenyek alatt folyamatosan segítették a játékosok és résztvevő vendégek felfrissülését a nyári forróságban.

GCT Golf Tour