Klubkártya igénylés

Apesyto Family Klubtag kártyavásárlás
* Az Apesyto Family Tag már az Apesyto Family előnyeit élvezheti! Az Apesyto Family Tagok jelentős kedvezménnyel, nagykereskedelmi áron vásárolhatnak webshopunkban. Emellett további lehetőségeket is (pl. bónusz, kupon, affiliate) kínálunk a legkedvezőbb ár elérése érdekében. Feltétele, hogy megvegye klubkártyáját, amelynek teljes összegét levásárolhatja!
Disztributor kártyavásárlás
* A Disztribútor az Apesyto Family tagjaként saját hálózatot építhet, nagykereskedelmi áron vásárol, ezen kívül jelentős összegű plusz kedvezményekre (pl. bónusz, kupon, affiliate) és jutalékokra is szert tehet. Egyik feltétele a klubkártya, amelynek teljes összegét levásárolhatja webshopunkban.

Ahhoz, hogy valaki Klubtaggá váljon, rendelkeznie kell valamilyen klubkártyával. Ebből három féle áll rendelkezésre: MEMBER, PREMIUM és ELITE klubkártya. Ezeken belül is megkülönböztetünk három-három fokozatot, annak függvényében, hogy mekkora értékben vásárolta a kártyát.

Az adott Klubkártya értékéért lehet a vállalatcsoport kínálatából kedvezményes áron termékeket venni.

MEMBER Klubkártya fokozatai: 50 €-s, 150 €-s, vagy 350 €-s kártya
PREMIUM Klubkártya fokozatai: 500 €-s, 1500 €-s 3500 €-s kártya
ELITE Klubkártya fokozatai: 5000 €-s, 7500 €-s, vagy 10000 €-s kártya

Lehetőség van a kártyákon belüli és a kártyák közötti  szintlépésre (Upgrade) is, ilyenkor elég csak a korábban vásárolt kártya, és a magasabb értékű kártya különbözetét kifizetni.

JELLEMZŐK:

MEMBER Klubkártya: a vásárlástól számított 1 évig jogosít klubtagságra, lejártakor újabb kártya vásárlásával érhető el további 1 év klubtagság.
PREMIUM Klubkártya: a vásárlástól számított 2 évig jogosít klubtagságra, lejártakor újabb kártya vásárlásával érhető el további 1 év klubtagság.
ELITE Klubkártya: a vásárlástól számított 5 évig jogosít klubtagságra, lejártakor újabb kártya vásárlásával érhető el további 1 év klubtagság.

Összefoglalva: ha az Üzleti Partner ugyanolyan értékű kártyát vásárol, mint amilyennel korábban is rendelkezett, újabb 1 évig lehet klubtag. Ha egy magasabb értékű klubkártyát vesz, tehát szintet ugrik (upgradel), plusz 1 év klubtagságra lesz jogosult.

Példa: Ha valaki az első 3500 Eurós Premium Kártya vásárlása után 5000 Eurós Elite Klubkártyára upgradel további 1500 Euró befizetésével, akkor az első 3500 Eurós Premium Kártya vásárlásától számított 2+1 évre szerez klubtagságot.

Minden Klubkártyából lehetséges akár többször is vásárolni egy adott éven belül.

A Klubtagok extra kedvezménnyel jutnak hozzá termékeinkhez oly módon, hogy vásárlásaik után bónuszt kapnak (mértéke a felhasznált Klubkártya szintjétől függ).

Nézzük, az egyes klubkártyák felhasználásával, mekkora bónusz jár saját vásárlás esetén!

MEMBER Klubkártya szinten, a korábban vásárolt 50 €-s, 150 €-s, vagy 350 €-s kártya felhasználásakor, a termék nagykereskedelmi árának 10%-a.
PREMIUM Klubkártya szinten, a korábban vásárolt 500 €-s, 1500 €-s, vagy 3500 €-s kártya felhasználásakor, a termék nagykereskedelmi árának 15%-a.
ELITE Klubkártya szinten, a korábban vásárolt 5000 €-s, 7500 €-s, vagy 10000 €-s kártya felhasználásakor, a termék nagykereskedelmi árának 21%-a.

ÖSSZEGZÉS:

A Klubkártya értéke WEB Shop kedvezmény Klubtagság az első kártyavásárlás dátumától Klubtagság a második kártyavásárlás, vagy upgradelés dátumától
50 €
Member 150 € 10% 1 év 1 év
350 €
500 €
Premium 1 500 € 15% 2 év 1 év
3 500 €
5 000 €
Elite 7 500 € 21% 5 év 1 év
10 000 €

A fentieken felüli bónusz áron juthat biztonságos arany megtakarítási programhoz is. A klubkártyákkal a vállalat speciális arany megtakarítási programján belül hasonló szisztémában, a normál árhoz képest 3%, 6%, 10%-kal olcsóbban lehet az arany grammját vásárolni.

A vásárolt Klubkártyára és a Termékekre is érvényes a törvényben meghatározott 14 napos visszavásárlási garancia.