Golden Life Trading S.L.

Szállítási és fizetési információk

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Az Apesyto webshopban több féle szállítási mód között választhatsz:

A webshop futárszolgálattal juttatja el a FoxPost csomagautomatákba, GLS futárokkal otthonodhoz vagy a kért címre a megrendelésedet, de választhatsz egy GLS CsomagPontot is.

FoxPost-os csomagautomaták:

Ha a FoxPost-os automatákat választod, visszárudat díjmentesen küldheted vissza.

Mit tud pontosan?

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termekeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.

Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

Egy csomag súlya maximálisan 25kg és maximum 60x36x62cm nagyságú lehet.

Akár 1 munkanap alatt átveheted!

Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába.

Ingyenes visszaküldés

Csomagodat az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Hol találod?

Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás.

Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!

FOXPOST csomagautomaták listája

Bővebb információ: www.foxpost.hu

Szállítási díjak (Magyarországi szállítási cím esetén):

FoxPost csomagautomatákban történő átvétel esetén:

 • 50.000 Ft alatti rendelés esetén: 990 Ft
 • 50.000 feletti rendelés esetén: ingyenes

FoxPost csomagautomatákban történő átvétel esetén Elite klubtagok részére:

 • 30.000 Ft alatti rendelés esetén: 990 Ft
 • 30.000 feletti rendelés esetén: ingyenes

Házhoz szállítás futárszolgálattal

A futárszolgálattal történő szállítás 2-3 munkanapon belül történik. Ezeket a csomagokat a GLS Hungary Kft. futárszolgálata kézbesíti. A kiszállítással kapcsolatban az alábbi értesítések alapján tudod nyomon követi a csomagodat. Az alábbi értesítések megérkezésének feltétele a megrendelésben helyesen megadott e-mail cím és sms-képes telefonszám.

 1. Értesítés kiszállításról e-mail: Ezt az e-mailt akkor küldjük, amikor a csomagodat elkészítettük, és telephelyünkön átadtuk a futárszolgálatnak. A csomag érkezése másnapra várható.
 2. Mai kézbesítés sms és email: Ezt az sms-t és e-mail-t a futárszolgálat küldi Neked a kézbesítés napján. Ebben az értesítésben jelzi a futárszolgálat a kézbesítés várható idejét egy 3 órás idő-intervallumra leszűkítve. Az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát is, így ezen a számon közvetlenül a kézbesítést végző futárral tudsz egyezetni a kézbesítés pontosításával kapcsolatban (pl. pontos kézbesítési időpont, helyszín). Nagyon fontos, hogy ehhez a vásárlási folyamatban helyesen add meg a mobilszámod és az e-mail címed.
 3. Csomagkövetés: Csomagazonosító-szám alapján a GLS Track&Trace oldalán nyomon követheted, hogy hol tart a csomag kiszállítása. GLS vevőszolgálat telefonszáma: +36-1-802-0265 (elérhető: hétfőtől péntekig 7:00 és 20:00 óra között). Csomagszámod után ügyfélszolgálatunkon érdeklődhetsz: +36-20-505-8083.

Ha a fenti értesítések alapján behatárolt várható kézbesítési időpontban vagy címen mégsem tudtad átvenni a csomagodat, akkor a GLS futárszolgálat az első sikertelen kézbesítés után e-mailt küld. A csomagazonosítóra hivatkozva rendelkezhetsz a csomag további sorsáról. (pl. más időpontban, más címre is kérheted)

A futárszolgálat munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17.00 óra között szállítja csomagodat.

Szállítási díjak (Magyarországi szállítási cím esetén):

Házhozszállítás és GLS Csomagpontokon történő átvétel esetén:

 • 20.000 Ft alatti rendelés esetén: 1890 Ft
 • 20.000-50.000 Ft közötti rendelés esetén: 1390 Ft
 • 50.000 feletti rendelés esetén: ingyenes

Házhozszállítás és GLS Csomagpontokon történő átvétel esetén a Elite klubtagok részére:

 • 15.000 Ft alatti rendelés esetén: 1290 Ft
 • 15.000-30.000 Ft közötti rendelés esetén: 1190 Ft
 • 30.000 feletti rendelés esetén: ingyenes

Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének és a visszaszállítás költségének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Webshopunk fenntartja magának azt a jogot, hogy az átvétel megtagadása miatt visszaszállított csomagok címzettjeinek újabb megrendelést kizárólag előre utalással vagy bankkártyával kifizetett megrendelés esetében teljesít.

A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek.

Szállítási díjak külföldi szállítási cím esetén:

6 szomszédos országba szállítunk, melynek díjai a következők:

Szlovákia: 2500 Ft
Szlovénia, Csehország, Horvátország, Ausztria: 4000 Ft
Románia: 3000 Ft

Ha külföldre kéred a csomagod, csak bankártyás fizetési módot jelölhetsz meg.

Fizetési módok

Bankkártyás fizetés: A FoxPost csomagautomatáinál csak bankkártyával tudsz fizetni

Utánvét esetén a megrendelés ellenértékét átvételkor a futárnál vagy a CsomagPontokon egyenlítheted ki.

Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés leadásakor a bankkártyád használatával azonnal is kifizetheted a termékeket.

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kártyás fizetés a Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a Bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. Online bankkártyás fizetés rendeléskor: a webshopból az SimplePay by OTPMobil zárt fizetési felületére átirányítva. További részletek itt

A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül, melynek sikerességéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányít a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kapsz. Amennyiben a Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a Megrendelő a rendelést a visszaigazoló e-mailben található linken keresztül is befizetheti. (Nem csak Bankkártyával használhatod az alábbi fizetési módozatot, amennyiben Mastercard,Visa,Visa Electron és Maestrokártyával rendelkezel, az alábbi fizetési opció a leggyorsabb és legbiztonságosabb számodra.) Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhozszállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy a kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.